De veelzijdige Florallure is er in verschillende kleuren en maten.
Kies de soort die het beste bij jou past en fleur jouw interieur op.

Florallure Apollon

apollon

De Apollon is de meest veelzijdige Florallure. De stammen zijn volledig bezet met knoppen. De bloemen zijn wit als sneeuw met een zachtgeel hart. Hierdoor straalt de plant luxe en rust uit.

Florallure Akatsuki

akatsuki

Deze prachtige kleurrijke Florallure is een echte blikvanger in je huiskamer. De warme paarse kleur, gecombineerd met het gele hart zorgt ervoor dat je met de Akatsuki een warme atmosfeer creëert.

Florallure Irene Smile

irene smile

De naam van deze Florallure zegt het al: je haalt vrolijkheid in huis. Deze Dendrobium Nobilé heeft sierlijke witte bloemetjes met mooi roze randje. Fris maar toch kleurrijk.

apollon midi

De Apollon Midi is de middelste van de drie beschikbare maten. De plant heeft dezelfde kenmerken als de Apollon maar is met haar 9 cm potmaat nét wat kleiner.

Florallure Sea Mary

sea mary

Door haar hoge knopbezetting is de Sea Mary een ware bloemenzee als ze in bloei staat. Ze past met haar zacht roze kleur en een subtiel geel hart perfect in een rustig interieur.

Florallure Red Emperor

red emperor

Florallure Red Emperor is een orchidee met een exotisch tintje. De mooie donker paarse bloem valt overal op. Doordat de kern van het hart heel donker paars is, knalt deze bloem eruit.

apollon mini

De Apollon Mini is de kleinste van de drie beschikbare maten. De plant heeft dezelfde kenmerken als de grotere twee soorten maar is met haar 6 cm potmaat het ‘kleine zusje’.

Florallure Lucky Bird Holiday

lucky bird holiday

De Lucky Bird Holiday is een grootbloemige Nobile met een overwegend witte kleur en donker hart, met als verrassende twist een uitdagend paars randje. Dit maakt deze Nobile een kleurrijke toevoeging aan elke huiskamer!

Florallure Angel Moon Love Letter

angel moon love letter

Deze grootbloemige romantische Nobile kenmerkt zich door zijn mooie grote roze bloemen en geel hart. De grote bloemen zijn een prachtig fris kleurenpallet dat iedere huiskamer opfleurt!

Florallure Apollon Bow

apollon bow

De Apollon boog is gemaakt van onze beste 2 stam Apollon met een diameter van wel 30cm doorsnede! De perfecte keuze voor iemand die net iets anders wil.

Florallure Sunny Bird Shine Day

sunny bird shine day

De Sunny Bird Shine Day is een grootbloemige Nobile met een mooi frisse gele kleur. De grote zachtgele bloemen hebben een subtiel contrast met het donkerder gekleurde hart. De ideale plant voor iemand die houdt van pastelkleuren!

Florallure Dark Eye

dark eye

De Dark Eye is dankzij haar hoge knopbezetting, lichte bloem en donker hart een bijzondere nobile. Dit maakt haar een opvallende eyecatcher in elke ruimte!

Florallure Fancy Moon Eve

fancy moon eve

De Fancy moon eve is een grootbloemig type met zeer kleurrijke bloemen. De bloemen zijn prachtig geel met contrasterend roze en zorgen voor een exotische tint in je huiskamer.

Florallure 70009

"70009"

Deze nobile heeft middelgrote bloemen en een zeer hoge knopbezetting. De prachtig opvallende bloem heeft een parelmoer witte  basis met een sprekend donker hart en kleurrijke roze randen.

eau de parfum

Gebaseerd op de frisse geur van de exotische Dendrobium Nobile met een vleugje zachte bergamot, ondersteund door zoete oranjebloesem. Uniek in zijn soort en verkrijgbaar in een luxe geschenkverpakking inclusief Dendrobium Nobile.

FacebookTwitterPinterestLinkedIn